O Παναγιώτης Γιαννάκης στα Χανιά – Συνάντηση με τον Δήμαρχο και επίσκεψη στο Μουσείο της Εθνικής | Photos + Video

o-παναγιώτης-γιαννάκης-στα-χανιά-συνά-996453

Στο Δημαρχείο Χανίων, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Σημανδηράκης χαρακτήρισε ως «σημαντική στιγμή την παρουσία του «Δράκου του Ελληνικού Μπάσκετ» στον Δήμο Χανίων». Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χανίων «σημαντικότερη στιγμή της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας ήταν η κατάκτηση του τροπαίου του Eurobasket 1987, από το Γιαννάκη, Γκάλη και τα άλλα παιδιά της Εθνικής μας.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων πρόσφερε μάλιστα στον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης ένα δώρο, ως αναμνηστικό της επίσκεψής του στο Δήμο.Από την πλευρά του ο ιστορικός αρχηγός της «Επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων», μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την αξία και τη σημασία του αθλητισμού υποστήριξε ότι «τα παιδιά μας έχουν δυνατότητες. Απλά πρέπει να πιστέψουν σε αυτό και να τα ενθαρρύνουμε. Οι γονείς πρέπει να δώσουν ευκαιρία στα παιδιά τους να γνωρίσουν τον αθλητισμό, δίχως όμως να επεμβαίνουν ως προπονητές στην προσπάθεια τους». Μάλιστα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, έκλεισε με την προτροπή «να υποστηρίξουμε τα συλλογικά αθλήματα για να μπορούμε και όλοι μαζί να κάνουμε πράγματα και να πηγαίνουμε παρακάτω».

Νωρίτερα εξάλλου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ελληνικής ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ του 2005, είχε επισκεφθεί το Μουσείο της Εθνικής» στα Χανιά, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook