Ο Πάγκαλος θέλει διαζύγιο από την κατά 31 χρόνια μικρότερή του σύζυγο

ο-πάγκαλος-θέλει-διαζύγιο-από-την-κατά-3-765120

Διαζύγιο από την κατά 31χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο, Χριστίνα Χριστοφάκη, ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Καρπός του έρωτά τους είναι τα τρία παιδιά τους, οι 17χρονοι δίδυμοι Ανδρέας και Θεόδωρος και η 14χρονη Γεωργία.

Ο 80χρονος πρώην υπουργός κατέθεσε την υπ΄ αριθμόν 584534/2017 αίτηση αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του στις 16 Οκτωβρίου του 2017. Η αίτηση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018. Τότε, δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Ωστόσο, τη Δευτέρα ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο που είχε αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, αλλά εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

Ωστόσο, η ματαίωση της αγωγής μπορεί να σημαίνει ότι είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή, και να προσπαθήσουν ακόμη μια φορά για τον γάμο τους είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τη δικαστική διαμάχη και να προχωρήσουν σε συναινετική λύση, που μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε συμβολαιογραφικό γραφείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook