Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στο πλευρό των πληγέντων του σεισμού

ο-οργανισμός-ανάπτυξης-κρήτης-στο-πλε-1289232

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι μετά το μεγάλο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι της Π.Ε. Ηρακλείου την Δευτέρα 27/9/2021 το πρωί και κατόπιν σχετικού ελέγχου που διενήργησαν οι υπηρεσίες του, τα έργα και οι υποδομές [Φράγματα και Συγκοινωνιακές συνδέσεις] που διαχειρίζεται ο «Οργανισμός» στην ευρύτερη περιοχή του νησιού, δεν αντιμετώπισαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής, τόσο από τον κύριο σεισμό όσο και από την μεταγενέστερη έντονη σεισμική ακολουθία.

Οι υπηρεσίες και το προσωπικό του Ο.Α.Κ. βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση- επιφυλακή, παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ώστε να παρέμβουν άμεσα, όπου και όποτε κριθεί απαραίτητο.

Η σκέψη όλων μας αυτές τις δύσκολες στιγμές, βρίσκεται στην οικογένεια του άτυχου συμπολίτη μας που έχασε την ζωή του, στα άτομα που τραυματίστηκαν αλλά και στις οικογένειες εκείνες, των οποίων τα σπίτια αλλά και οι επιχειρήσεις, υπέστησαν ζημιές, από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ο Ο.Α.Κ. κάνει ακόμη γνωστό, ότι το σύνολο του αρμόδιου προσωπικού του, με απόφαση της Διοίκησης, τέθηκε στην διάθεση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να αξιοποιηθεί όπως κριθεί σκόπιμο, τις επόμενες ημέρες, για την διαδικασία της καταγραφής των ζημιών, στις πληγείσες περιοχές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook