Ο Όμιλος Vivartia υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

ο-όμιλος-vivartia-υπογράφει-τη-χάρτα-διαφορετ-1314518

Ο Όμιλος Vivartia υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος για τον Όμιλο και όλες τις θυγατρικές του εταιρείες σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, καθώς και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Vivartia για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» επιβεβαιώνει την ισχυρή και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση του και αποτελεί ένα βήμα παραπέρα στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση πολιτικών για την προάσπιση των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη μίας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Vivartia συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της αγοράς, λαμβάνοντας εδώ και χρόνια σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Παναγιώτα Τσιφουρντάρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Vivartia, επεσήμανε ότι: «Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και της εταιρικής μας κουλτούρας. Κάθε μέρα «αγγίζουμε» χιλιάδες ανθρώπους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και τη συνολική δραστηριοποίησή μας στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτό και αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους μας, που βρίσκονται από τη γραμμή παραγωγής και την αγορά έως το γραφείο, τους χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες μας, αλλά και τα εκατομμύρια των καταναλωτών μας. Όλοι μαζί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς, είμαστε πιο παραγωγικοί, είμαστε πιο ισχυροί».

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charte rGreece, κ. Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Vivartia και οι θυγατρικές του εταιρείες, ΔΕΛΤΑ, Μπάρμπα Στάθης, Goody’s-Εverest, είναι πλέον μέλη της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι για εμάς μεγάλη χαρά όταν επιχειρήσεις του κύρους και του μεγέθους του Ομίλου Vivartia και των εταιρειών του δηλώνουν και εμπράκτως τη δέσμευσή τους στις αρχές και αξίες της Διαφορετικότητας και επενδύουν στη διαμόρφωση ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος, όπου η ενσωμάτωση διαφορετικών στελεχών είναι η προτεραιότητα. Τους καλωσορίζουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook