Ο όμιλος των ξενοδοχειακών μονάδων Porto Platanias υποδέχεται το πρώτο water park, στο Porto Platanias Village Resort

ο-όμιλος-των-ξενοδοχειακών-μονάδων-porto-platanias-1495552

Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση, καθώς τα Porto Platanias Hotels & Resorts, καλωσορίζουν το πρώτο τους Water Park, στο Porto Platanias Village Resort, στον Πλατανιά Χανίων.

Ο όμιλος ξενοδοχείων Porto Platanias θέλοντας να επενδύσει ψυχαγωγία των πελατών τους, αλλά και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Πλατανιά, κατασκεύασε ένα σύγχρονο Υδάτινο Πάρκο συνολικού μεγέθους 1300τμ. που πληρεί όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και εγγυάται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Οι λάτρεις των νεροστουλήθρων, θα ενθουσιαστούν με τα τέσσερα διαφορετικά είδη διαδρομών, οι οποίες σχεδιάστηκαν για όλα τα γούστα. Από τους πιο ριψοκίνδυνους έως τους λιγότερο τολμηρούς. Τα Porto Platanias Hotels & Resorts, χρόνια τώρα έχουν αποδείξει την αμέριστη λατρεία τους στα παιδιά, έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα mini aqua park με πισίνα, για αξέχαστες ώρες παιχνιδιού.

Στο water park του Porto Platanias Village Resort, υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για χαλάρωση κοντά στην πισίνα, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά ροφήματα και snacks. Ο χώρος διαθέτει, επίσης, τουαλέτες, ντουζ, ομπρέλες, άνετες ξαπλώστρες και καφετέρια.

Στο νέο water park μπορείτε να διοργανώσετε διάφορα events όπως παιδικά πάρτυ και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι μέρες χαράς και παιχνιδιού έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα splash έχουν ενθουσιάσει τους επισκέπτες! Ετοιμαστείτε να ζήσετε το καλοκαίρι πάλι από την αρχή.

Επικοινωνία

Porto Platanias Village Resort

GR-73014 Χανιά – Κρήτη

Τηλ. +30 28210 38800

Φαξ. +30 28210 60641

Email: [email protected]
www.portoplatanias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook