Ο Ολυμπιακός θέλει τον Χανιώτη πρωταθλητή Απόστολο Παπαστάμο

ο-ολυμπιακός-θέλει-τον-χανιώτη-πρωταθ-888195

Την διακαή επιθυμία του να δει στα «ερυθρόλευκα» τον πρωταθλητή του ΝΟΧ, Απόστολο Παπαστάμο, αλλά και τον πρωταθλητή του Εθνικού Πειραιώς, Γκολομέεβ, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα «Φως» ο τεχνικός του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος.

Αναφερόμενος μάλιστα στο νεαρό Χανιώτη πρωταθλητή, η μορφή της κολυμβητικής ιστορίας του πειραϊκού συλλόγου χαρακτήρισε τον «πιτσιρικά» από τα Χανιά, Απόστολο Παπαστάμο, ως το «Νο 1 ταλέντο του αθλήματος στην Ελλάδα».

Μάλιστα ο κ. Γέμελος, παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήδη έχει προσεγγίσει τους δύο νεαρούς, που σε παρελθόντα χρόνο είχαν δηλώσει υποστηρικτές του «Θρύλου».

«Πράγματι τα δύο αυτά παιδιά τα θέλουμε στον Ολυμπιακό. Είναι Ολυμπιακοί και οι δύο, ακόμα καλύτερα. Κάθε σπουδαίο αθλητή τον θέλουμε στον Ολυμπιακό, ακόμα περισσότερο αν είναι και οπαδός της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει μικρούς ή ήδη φτασμένους αθλητές και να τους κάνει ακόμα πιο μεγάλους.

Ο Ολυμπιακός έχει και τη γνώση και τους πόρους. Σε αυτό οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι από πίσω και στηρίζει όλο το οικοδόμημα» επεσήμανε ο κ. Γέμελος.

Πηγή: fosonline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook