Ο οικογενειακός καβγάς για τα λεφτά κατέληξε με 4 νεκρούς

ο-οικογενειακός-καβγάς-για-τα-λεφτά-κα-1193684

Ένας ομηρικός καβγάς για χρήματα κατέληξε με μια οικογένεια να μετρά τις πληγές της.

Ο 25χρονος Malik Halfacre πυροβόλησε τη μητέρα του παιδιού του, Jeanettrius Moore, και σκότωσε 4 συγγενείς της μέσα στο σπίτι τους στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

Μία μέρα πριν το αιματοκύλισμα που στέρησε τη ζωή στη μικρή κόρη της Moore, τον αδερφό της, τη μαμά της και έναν ξάδερφο, ο Halfacre αξίωσε να πάρει μέρος του επιδόματος των 1.400 δολαρίων της Moore, όπως κατέθεσαν οι συγγενείς στον σταθμό WXIN.

«Ήθελε κάποια από τα λεφτά της Jeanettrius, τα λεφτά του επιδόματος», είπε η ξαδέρφη Wendy Johnson, «εκείνη του είπε ‘‘όχι, δεν σου αξίζει τίποτα από αυτά. Δουλεύω. Μεγαλώνω το παιδί σου. Δεν κάνεις τίποτα’’».

Η γυναίκα του πρόσφερε τελικά 450 δολάρια, λέγοντας «πάρ’ τα ή φύγε». Εκείνος απάντησε «θα τα πάρω τα λεφτά. Αυτά έγιναν την προηγουμένη», δήλωσε η Johnson.

Ο Halfacre επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη μέρα και άρχισε να ψάχνει την τσάντα της γυναίκας του για τα λεφτά. Στη σκηνή επενέβη ο αδελφός της, Daquan Moore, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Halfacre, ο οποίος άρχισε «να τους σκοτώνει όλους», σύμφωνα με την Johnson.

Τα θύματα ήταν η 7χρονη κόρη της Moore, ο 23χρονος αδερφός της, η 44χρονη μητέρα της και ο 35χρονος ξάδερφός της.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο δράστης πήρε μετά τη μόλις 6 μηνών κόρη του και έφυγε. Η Jeanettrius επιβίωσε παρά τη σφαίρα στην πλάτη.

Ο Halfacre συνελήφθη και θα μείνει προφυλακισμένος ως τη δίκη…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook