«Ο οδηγός πήρε το αυτοκίνητο για δοκιμή γιατί ήθελε να το αγοράσει» – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος για την παράσυρση της 21χρονης Χανιώτισσας

Φιλικές σχέσεις με τον 30χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε την κοπέλα στην Καμάρα φέρεται να είχε ο 44χρονος κάτοχος του οχήματος, με τον ίδιο να υποστηρίζει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ότι του έδωσε το αυτοκίνητο για δοκιμή.

Η οικογένεια εξακολουθεί να αναζητεί απαντήσεις για την παράσυρση της νεαρής κοπέλας, στην περιοχή της Καμάρας, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του σημείωσε ότι γνωρίζει τον οδηγό και ότι έβγαιναν συχνά μαζί.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται για τους λόγους που του έδωσε το αυτοκίνητο, στη μία και μισή το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος υποστήριξε ότι έδωσε τη Δευτέρα τα κλειδιά για δοκιμή στον 30χρονο οδηγό, καθώς είχαν προσυμφωνήσει ότι θα το αγοράσει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ο οδηγός που αναζητείται πήρε το αυτοκίνητο να το οδηγήσει για κάποιες μέρες και πριν το ατύχημα του είπε ότι θα το αγοράσει. Όπως είπε μάλιστα ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού για την επόμενη μέρα όπου θα του έδινε τα χρήματα ώστε να γίνει η μεταβίβαση. Ωστόσο στο ραντεβού αυτό, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς στους ενδιάμεσους χρόνους προέκυψε το τροχαίο.

Είχε αγοράσει το αμάξι πριν δύο μήνες

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κάτοχος δήλωσε επίσης στην κατάθεσή του ότι είχε αγοράσει το αμάξι πριν από δύο μήνες για τη σύντροφό, η οποία όμως τελικά δεν το ήθελε και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το μετέφερε στον 30χρονο Αλβανό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσει εκείνος.

thesstoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ