Ο Νίκος Παππάς φέρνει πιο κοντά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ο-νίκος-παππάς-φέρνει-πιο-κοντά-νδ-και-π-1608713

Ηκαταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο αντιμετωπίστηκε από την Χαριλάου Τρικούπη σχεδόν όπως από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν υιοθετήθηκαν το ίδιο υψηλοί τόνοι και τόσο επιθετικό ύφος, όμως ήταν απόλυτη η έκφραση σεβασμού στην απόφαση της Δικαιοσύνης και η αποδοκιμασία του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα.

Μάλιστα, αποδομούν όλον το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς να αναγνωρίσουν καν καλές προθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτίζουν τον Νίκο Παππά με τον Αλέξη Τσίπρα ως στενότερο συνεργάτη του εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν αντίθετες εισηγήσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη και ήταν ομόφωνη η άποψη των συνεργατών του ότι πρέπει να σταθούν μετωπικά απέναντι στον Νίκο Παππά.

Η δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου:

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητήσαμε εξαρχής να τηρηθούν απόλυτα όροι διαφάνειας και νομιμότητας σύμφωνα με το Σύνταγμα. Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.

Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Το ειδικό δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, και τον φίλα προσκείμενο στην τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρηματία, Χ. Καλογρίτσα, για παρεμβάσεις στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε».

Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;

Ή θα παραδεχτεί και σήμερα «ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας»;

Ο  Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος του Χρήστου Καλογρίτσα και έκανε δήλωση με αυτή του την ιδιότητα.

«Το Ειδικό Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά για παράβαση καθήκοντος.

Η προσπάθεια του Νίκου Παππά να μετατρέψει σε πολιτική μια αμιγώς ποινική υπόθεση απέτυχε παταγωδώς. Η αλήθεια έπρεπε να περάσει από το Δικαστήριο και πέρασε.

Σε ό,τι αφορά τον εντολέα μας κ.Χρήστο Καλογρίτσα η σημερινή απόφαση είναι δικαίωση γιατί αποτελεί πλήρη και οριστική απόδειξη πως έλεγε την αλήθεια».

Στην Κουμουνδούρου κατέγραψαν, με μεγάλη δυσφορία, τη στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και είναι ενδεικτική η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

«Εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει το μέτρο, τη σοβαρότητα αλλά και την Ιστορική μνήμη. Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε» δηλώνουν βαρύγδουπα και επιτίθενται στον Τσίπρα. Δεν θυμάμαι να έλεγαν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Τσίπρας, όταν δικαζόταν στο ειδικό δικαστήριο ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και αντ αυτού καταδικαζόταν ο Τσοβόλας. Συνεχίστε έτσι, σύντροφοι. Το πόσο μας βοηθάτε, θα το καταλάβετε οσονούπω στην κάλπη. Έχω χρόνια να δω τόσο συσπειρωμένο τον κόσμο μας. Και όχι μόνο αυτόν».

tvxs.gr

One thought on “Ο Νίκος Παππάς φέρνει πιο κοντά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

  1. «Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.» Επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε και λιγάκι!!! Ποιοι είναι οι φιλικοί επιχειρηματίες; Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Κοντομηνάς ή ο Σαββίδης; Αν ο Τσίπρας ήθελε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο, θα έβαζε φωτογραφικούς όρους, χωρίς αντίτιμο, ώστε να μπορεί να φτιάξει όσους σταθμούς θα του χρειάζονταν και όχι μόνο 6-7 και σε μη φιλικούς του επιχειρηματίες. Εξάλλου τώρα αυτό πληρώνει με τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ. Ότι δεν έχει κανένα δικό του κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook