Ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή και το… Rising star

ο-νίκος-κοκλώνης-η-δέσποινα-βανδή-και-τ-1360269

Διπλή πρόταση ψυχαγωγίας ετοιμάζει ο Alpha για τα Σαββατόβραδα. Μετά το τέλος του «Just the 2 of us», δύο σόου βρίσκονται στα σκαριά και αναμένεται να βγουν στον αέρα τους προσεχείς μήνες. Σε βασική προτεραιότητα είναι το «Chart show» που επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, και αναμένεται να πάρει θέση στην prime time του Σαββάτου απέναντι από το «Eλλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1 και το «Survivor» του ΣΚΑΪ.

Σε ρόλο παρουσιαστή αναμένεται να επιστρέψει μέσα στους επόμενους μήνες και ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα όχι με το «Just the 2 of us», αλλά με άλλο ψυχαγωγικό σόου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha μαζί με τον τηλεοπτικό παραγωγό εξετάζουν συνολικά τέσσερα ξένα φορμάτ μουσικών σόου από το εξωτερικό, ενώ στην πρώτη γραμμή βρίσκονται προτάσεις για καθαρόαιμο talent show.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το επικρατέστερο φορμάτ που εξετάζεται να επιστρέψει στον Alpha είναι το «Rising star», που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας πριν από έξι χρόνια από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Χαρακτηριστικό του μουσικού talent show είναι ο γιγάντιος τοίχος με τις οθόνες πίσω από τον οποίο τραγουδά κάθε διαγωνιζόμενος που ανεβαίνει στη σκηνή.

Το κοινό και οι τηλεθεατές ψηφίζουν ζωντανά μέσω ειδικού application τον διαγωνιζόμενο και αν το ποσοστό ξεπεράσει το 70%, ο τοίχος υψώνεται και ο παίκτης περνά στην επόμενη φάση. Τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί η επιλογή του νέου σόου, που θα παρουσιάσει ο Ν. Κοκλώνης στον Alpha, ενώ το «Just the 2 of us», παρά τις φήμες για άμεση επιστροφή, θα «ξεκουραστεί» έως τον Σεπτέμβριο.

Οσο για το «Chart show», η παραγωγή της εκπομπής έχει ξεκινήσει με στόχο να βγει στον αέρα του Alpha μέσα στον Φεβρουάριο. Στην ομάδα του σόου, που θα κάνει αντίστροφη μέτρηση σε αγαπημένα τραγούδια με βάση τις πωλήσεις, επιστρέφει ο ειδικός της ελληνικής δισκογραφίας Πέτρος Δραγουμάνος, ενώ θα παρελαύνουν τραγουδιστές και επώνυμοι καλεσμένοι με αφορμή το countdown.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook