Ο Νίκος Καλογερής είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων – Ποιοι Χανιώτες θα αξιοποιηθούν στην Περιφέρεια

ο-νίκος-καλογερής-είναι-ο-νέος-αντιπερ-913091

Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση του σχήματος που θα απαρτίζει τη νέα περιφερειακή αρχή, μετά και την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης που έγινε πριν λίγες ημέρες.

Στο νέο σχήμα τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις ισχύος είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα κράμα νέων αλλά και έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης.

Παρολαυτά, στα νέα δεδομένα που φέρνει ο Κλεισθένης στην αυτοδιοίκηση είναι μεταξύ άλλων, ο διορισμός των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών ανά περιφερειακή ενότητα από τον Περιφερειάρχη, εκ των εκλεγμένων προσώπων εντός του συμβουλίου.

Έτσι για τα Χανιά, η έντονη φημολογία των προηγούμενων μηνών που ήθελε τον Νίκο Καλογερή να «μετακομίζει» στα Δικαστήρια, έρχεται να επιβεβαιωθεί με τις επιλογές του Σταύρου Αρναουτάκη να ανακοινώνονται επίσημα εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο, ανάμεσα στους υπόλοιπους Χανιώτες συμβούλους που θα αναλάβουν χαρτοφυλάκιο, είναι μεταξύ άλλων γνώστες του αντικειμένου από προηγούμενες θητείες, αλλά και νέοι για πρώτοι φορά σύμβουλοι που θα αναλάβουν δράση.

Μεταξύ άλλων, τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τις θέσεις των θεματικών αντιπεριφερειαρχών είναι από τους «παλιούς» οι Κουρουπάκης και Κώτσογλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε να αξιοποιείται και ο Αντώνης Παπαδεράκης, λόγω της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελέχη όπως ο Κώστας Γύπαρης.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα περιφερειακή αρχή…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook