Ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά στην «Ελληνοφρένεια»: Δε διεκόπη η συνεργασία να λέτε την αλήθεια

ο-νίκος-χατζηνικολάου-απαντά-στην-ελ-896052

Χωρίς ραδιοφωνική στέγη μένουν οι Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μέχρι στιγμής, μιας και η «Ελληνοφρένεια» δε θα συνεχιστεί στον ίδιο σταθμό. Οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν την Παρασκευή τη λήξη της συνεργασίας τους με τον «Real Fm» καθώς φαίνεται πως οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στη δημοσίευσή που έκαναν στα social media.

«Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και ηχολήπτες για την καλή…συνεργασία που είχαμε. ‪Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή…αντάμωση!», ήταν το μήνυμα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέδρασε στην ανακοίνωση: «Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιο σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση». Και οικονομικά και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε».

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook