Ο Νικήτας συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο Μαξίμου είναι έξαλλοι!

ο-νικήτας-συμφωνεί-με-τον-συριζα-και-στ-894520

Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει, μετά την επονείδιστη επιγραφή στην αίθουσα ειδήσεων της ΕΡΤ με προτροπή να… μην παίζουν στα δελτία πλάνα από το «τσιμπούσι» στην Ικαρία, να παραιτηθεί ο Κωνσταντίνος Ζούλας από την διοίκηση του Ραδιομεγάρου και να στελεχωθεί η διοίκηση της ΕΡΤ κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Αυτό, φυσικά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό, ενώ το Μαξίμου δεν έκανε καν τον κόπο να απαντήσει στην σχετική πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όμως, ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε και μάλιστα… θετικά: ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε ότι είχε καταθέσει και ο ίδιος αυτή την πρόταση και «με κοίταγαν σαν να έχω έρθει από άλλον πλανήτη ακόμη και στελέχη της δικής μου παράταξης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «θα ήταν μια λύση» εκτιμώντας πως «θα εξασφάλιζε μία διαχρονικά καλύτερη κατάσταση». Περιττό να αναφερθεί ότι στο Μαξίμου όχι μόνο δεν είδαν με καλό μάτι την συμφωνία του Νικήτα Κακλαμάνη με την πρόταση Τσίπρα, αλλά είναι και… έξαλλοι –αν και ο βουλευτής εδώ και καιρό έχει απαλλαγεί από το άγχος αν θα αρέσουν ή όχι οι απόψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου…

matrix24.gr

One thought on “Ο Νικήτας συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο Μαξίμου είναι έξαλλοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook