Ο Νικήτας «πετάει το γάντι» και λέει αυτά που θέλουν να πουν πολλοί στη Νέα Δημοκρατία!

ο-νικήτας-πετάει-το-γάντι-και-λέει-αυ-894520

Η έμμεση διαφωνία του αντιπροέδρου της Βουλής με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του- και το δικαίωμά του αυτό το διατηρεί στο ακέραιο, έστω και αν το διατυπώνει με τρόπο που δεν βλάπτει την παράταξή του.

«Ο Πρωθυπουργός σκέφτηκε ποιο είναι το άμεσο και το απώτερο συμφέρον της χώρας και πήρε την απόφαση να στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. Το μέλλον θα δείξει αν η απόφαση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ή όχι, καθώς και άλλες 17 χώρες της Ευρώπης έστειλαν βοήθεια, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, είπε μιλώντας στο «Κανάλι 1»του Πειραιά και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός εκφράζει δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς τη διαφωνία του με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία από την κυβέρνηση, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού.

Την τοποθέτηση αυτή του αντιπροέδρου της Βουλής, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τη συμμερίζονται και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δεν διαθέτουν όμως τη δύναμη του Νικήτα Κακλαμάνη να το δηλώσουν δημοσίως.

ΥΓ: Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως οι δημοσκοπήσεις φέρουν τον Νικήτα Κακλαμάνη να μπαίνει σφήνα ακόμα και ανάμεσα σε υπουργούς και να επανεκλέγεται στην Α΄ Αθηνών, αφήνοντας πίσω του ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης. Προς μεγάλη λύπη εκείνων των «γαλάζιων» που εξακολουθούν να διαδίδουν πως «ο Νικήτας δεν θα είναι υποψήφιος»!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook