Ο Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη από τον Ζέρβα γιατί τον είχε πει «μ@λ@κ@» | Video

ο-μπουτάρης-ζήτησε-συγγνώμη-από-τον-ζέ-1082000

Συγγνώμη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο προκάτοχσός του Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος, χαιρέτησε τον κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@» σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη. «Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζέρβας του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια.

«Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Τι είχε πει ακριβώς ο Μπουτάρης

Στην επίμαχη συνέντευξη, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε αναφέρει: «Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook