Ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην Κάρυστο για διακοπές και ο δήμαρχος ζήτησε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

ο-μπόρις-τζόνσον-βρίσκεται-στην-κάρυσ-1322579

Ευδιάθετος και χαλαρός ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουγός Μπόρις Τζόνσον, πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στην Κάρυστο, μοιράζοντας φωτογραφίες και χαμόγελα.

Την ευκαιρία δεν άφησε να πάει χαμένη ο δήμαρχος Καρύστου Ελευθέριος Ραβιόλος, ο οποιος συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον και δεν δίστασε να του θέσει το ζήτημα της επιτροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Του είπα ότι θα χαρούμε να τον ξαναδούμε και μάλιστα το ανέφερα ότι την επόμενη φορά ελπίζουμε να έρθει και να έχουν επιστρέψει στη χώρα μας και τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Ο ίδιος χαμογέλασε ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι για την απόφαση αυτή υπεύθυνο είναι το Βρετανικό Μουσείο» δήλωσε ο δήμαρχος Καρύστου στο Newsbomb.gr.

O απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, που έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την Κάρυστο, βρέθηκε στις καλύτερες παραλίες και ταβέρνες της περιοχής.

Τελευταία ημέρα των διακοπών του σήμερα, Σάββατο, στην Κάρυστο και ο Μπόρις Τζόνσον πέρασε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστή ταβέρνα, όπου γευμάτισε και απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος με παρέα. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και όπως φαίνεται η παραμονή του ήταν ευχάριστη.

Προχθές, ο Μπόρις Τζόνσον γευμάτισε με τη σύζυγό του Κάρι και άλλους φίλους σε εστιατόριο της περιοχής, όπου εργάζονται δύο Ουκρανοί. Οι Ουκρανοί ζήτησαν από τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό να φωτογραφηθούν μαζί του και εκείνος δέχθηκε με ευχαρίστηση.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου που μίλησαν στην Daily Mail, ο Μπόρις Τζόνσον ήταν πολύ ευγενικός με το προσωπικό και άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα.

Όταν ο Κώστας Μυλωνάς συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον

Στην Εύβοια, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, βρίσκεται όμως και ο Κώστας Μυλωνάς.

Ο παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας» συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον και το γεγονός καταγράφηκε φωτογραφικά. Το «ντοκουμέντο» έγινε viral.

Με ανάρτησή του στο instagram, o Κώστας Μυλωνάς επισήμανε ότι οι δυο τους έκαναν καλή παρέα. Σύμφωνα με όσα έγραψε: «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας…».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Costas Milonas (@costasmilonas)

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook