Ο Μπόρις Τζόνσον τα «άκουσε» από 5χρονη για τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ | Video

ο-μπόρις-τζόνσον-τα-άκουσε-από-5χρονη-1360501

Oι χρήστες του διαδικτύου έγραψαν ότι η 5χρονη «τρολάρει ξεκαρδιστικά τον Μπόρις Τζόνσον για το partygate» και χαιρετίζουν την «υποψήφια πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου», που δεν είναι άλλη από την πεντάχρονη Layla Somani, από το Leicester.

Η Layla παρακολουθούσε ευλαβικά τις ειδήσεις την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον δεχόταν κριτική και πιέσεις να παραιτηθεί για την παραβίαση των μέτρων της καραντίνας.

Έτσι, η πεντάχρονη μπόρεσε να εξηγήσει αναλυτικά την πολιτική κατάσταση στους παππούδες της 76 και 73 ετών, ενώ η μητέρα της αποφάσισε ότι ο εκπληκτικός μονόλογος πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

«Ο Μπόρις Τζόνσον είναι άτακτος, είπε σε όλους να μείνουν στο σπίτι, αλλά ενώ είχαμε lockdown, απλώς πήγε σε ένα πάρτι, στο lockdown.

Οπότε έπρεπε να πει σε όλους ότι λυπάται που πήγε σε ένα πάρτι σε lockdown. Τώρα δεν μπορεί να είναι πια πρωθυπουργός και δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του πρωθυπουργού, αλλά αν είναι τυχερός μπορεί να επιστρέψει», είπε η Layla και πρόσθεσε:

«Λοιπόν, κάποιος άλλος είναι πρωθυπουργός και θα υπάρξει ένας καλός πρωθυπουργός, αλλά ο Μπόρις Τζόνσον δεν είναι πια πρωθυπουργός, είναι κακός πρωθυπουργός».

Το βίντεο είχε περισσότερες από 55.000 προβολές και 1.645 σχόλια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, η μητέρα είπε: «Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα είχε μαζέψει».

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook