Ο Μπογδάνος ξεπέρασε τα δημοκρατικά όρια – Να τον διαγράψει τώρα ο πρωθυπουργός

ο-μπογδάνος-ξεπέρασε-τα-δημοκρατικά-ό-1283546

Η υπόθεση Μπογδάνου φαίνεται πως εξελίσσεται σε βόμβα μεγατόνων για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν από τη πρώτη στιγμή τις ενέργειες του βουλευτή της ΝΔ ζητώντας τη διαγραφή του από τη κοινοβουλευτική ομάδα, στοχοποιώντας ταυτόχρονα το πρωθυπουργό. Ειρήσθω εν παρόδω πως εικοσιτέσσερις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του όλου θέματος και τις ευρύτερες διαστάσεις που έχει λάβει, ο πρωθυπουργός, αλλά και η ΝΔ, παραμένει σιωπηλός, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς άλλοθι στις ρατσιστικές ενέργειες του κ. Μπογδάνου.

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσουν και σήμερα να είναι σε πολύ υψηλούς τόνους. Και από πλευρά του ΚΚΕ, και του ΜΕΡΑ 25 ενώ και το ΚΙΝΑΛ, ζητά με έντονο τρόπο τη διαγραφή του.

Νάσος Ηλιόπουλος: σε μια ΝΔ του Κ. Καραμανλή θα βρισκόταν εκτός χώρας ο Μπογδάνος. Τι άλλο να περιμένουμε συνθήματα στους τοίχους των σπιτιών;

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε στο newscenter.gr πως «ακόμη και η πολιτική αντιπαράθεση έχει τα όρια της. Αυτό που συνέβη ξεπερνάει κατά πολύ τις αντιπαραθέσεις στα δημοκρατικά όρια. Τι άλλο να περιμένουμε; Συνθήματα στους τοίχους των κατοικιών των παιδιών; Που θα μας θυμίζει άλλες εποχές; Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να πάρει θέση και να διαγράψει το συγκεκριμένο βουλευτή. Σε μια άλλη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αυτός ο βουλευτης θα είχε ήδη δει τηn πόρτα της εξόδου».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης φοβάται έναν Μπογδάνο

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «αδύναμο», που «φοβάται ακόμη και έναν Μπογδάνο». Για την αξιωματική αντιπολίτευση το όλο θέμα λαμβάνει πολιτικές ευρύτερες διαστάσεις, καθώς εγείρεται θέμα δημοκρατίας αλλά και προστασίας των θεσμών, καθώς οι σχετικές αναρτήσεις του εν λόγω βουλευτή, δημοσιοποιούν αυστηρά προσωπικά δεδομένα και, μάλιστα παιδιών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου τονίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια. Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο. Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ. Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη».

Η στάση του ΚΚΕ

Απο νωρίς χθες το ΚΚΕ σήκωσε πολύ υψηλά τους τόνους αποκαλώντας το κ. Μπογδάνο κατα συρροή χαφιέ». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Περισσός θα επιμείνει στη διαγραφή του, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην συνεχίσει την ταύτιση μαζί του. «Είναι προφανές», σημείωνε η χθεσινή ανακοίνωση του ΚΚΕ «ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και την στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook