Ο Μπογδάνος ιδρύει πολιτική κίνηση με όνομα «Εθνική Συμφωνία»

ο-μπογδάνος-ιδρύει-πολιτική-κίνηση-με-1293819

Στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία» προχωρά ο ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η ανακοίνωση της κίνησης, θα γίνει στις 5 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους βασικούς καλεσμένους αναμένεται να είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος, ο Στέλιος Φενέκος, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, αλλά και στελέχη που έχουν περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο Νίκος Καραχάλιος καθώς και στελέχη της ΝΔ που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση.

Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός με ευρωατλαντική κατεύθυνση, όπως λέει ο κ. Μπογδάνος και προσθέτει ότι σκοπός του είναι να απευθυνθεί σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες.

Σκοπός του, σύμφωνα με όσα διαρρέει, είναι στη συνέχεια να απευθύνει προσκλητήριο σε όσους από το χώρο της Δεξιάς έχουν ήδη παρουσία στα πολιτικά πράγματα και μια εμπειρία στην διενέργεια εκλογών, προκειμένου να ενωθούν οι δυνάμεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook