«Ο Μπιμπίλας αποδομεί τις κατηγορίες βιασμού – Ξεφτιλίζει τις γυναίκες ηθοποιούς» λέει ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

ο-μπιμπίλας-αποδομεί-τις-κατηγορίες-1527481

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το Σάββατο (17/9) ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο ο Σπύρος Μπιμπίλας, λέγοντας πως επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι με όσα κατέθεσε δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα αφού ήταν εκτός θέματος.

«Όσον αφορά θέματα βιασμού είπε ένα ηχηρό «όχι». Άφησα τον κ. Μπιμπίλα να κάνει άπλετες προσβολές στην ιδιωτική και την οικογενειακή σφαίρα του Πέτρου Φιλιππίδη διότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες. Πέστε τον ανήθικο, πείτε ότι τσιλημπουρδίζει, πείτε ό,τι θέλετε, δεν είπε όμως ένα περιστατικό βιωματικά που να στηρίζει την κατηγορία ότι είναι βιαστής. Ίσα ίσα βλέπουμε έναν άνθρωπο που όποτε φλέρταρε είχε τη δυνατότητα να έχει σχέσεις», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μάλιστα, στην πορεία ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόσθεσε ότι «Ο κύριος Μπιμπίλας ξεφτιλίζει τον χώρο, ξεφτιλίζει τις γυναίκες ηθοποιούς, γιατί είπε ότι μία γυναίκα μπορεί να τη βιάσει ένας ηθοποιός, αλλά επειδή έχει ανάγκη, θα πάει ξανά να ζητήσει δουλειά και τον ξεχνάει τον βιασμό. Μία γυναίκα που βιάζεται θέλει να τον σκίσει τον βιαστή της».

reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook