Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πώς έγινε η μοιρασιά της μυθικής περιουσίας με την πρώην γυναίκα του: «Πήρε τον σκύλο και με σκότωσε»

ο-μπιλ-γκέιτς-αποκάλυψε-πώς-έγινε-η-μοι-1435683

Το πως μοίρασαν τα πλούτη τους μετά το διαζύγιο που πήραν, αυτός και η πρώην σύζυγός του Μελίντα, αποκάλυψε το αφεντικό της Microsoft Μπιλ Γκέιτς. Μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Μπιλ και η Μελίντα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάιο του περασμένου έτους, με την καθαρή περιουσία του ζευγαριού να εκτιμάται στα 148 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και η μοιρασιά θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα σκληρή, ωστόσο όπως είπε ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνέντευξη στους Sunday Times, δεν είχαν τέτοια θέματα.

«Περάσαμε λίγο χρόνο για να καταλήξουμε σε μια δίκαιη διευθέτηση των πραγμάτων μας. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στο ποσό των μετρητών που θα μπορούσε να κρατήσει ο καθένας για τις φιλανθρωπικές του δωρεές» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν περισσότερο, “οκ, θα έχω Χ δισεκατομμύρια να δώσω και θα έχεις Ψ δισεκατομμύρια για να δωρίσεις».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που επέμενε να κρατήσει για τον εαυτό του, είπε απλώς: «Έχω ένα πολύ ωραίο σπίτι» και πρόσθεσε: «Πήρε τον σκύλο… Με σκότωσε με αυτό. Όχι, αστειεύομαι. Δεν ήμασταν κακοί ο ένας με τον άλλον».

Η Μελίντα είπε πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό Gayle King του CBS ότι δεν θεωρεί πλέον τον Μπιλ φίλο της: «Σίγουρα έχουμε μια εργασιακή σχέση. Είμαστε φιλικοί σε αυτό το σημείο. Οι φίλοι είναι μια διαφορετική λέξη για μένα. Αυτό μπορεί να έρθει με την πάροδο του χρόνου, αλλά για μένα υπάρχει ακόμα μια περίοδος… θεραπείας που πρέπει να περάσουμε. Του εύχομαι να είναι καλά. Σίγουρα δεν του εύχομαι κανένα κακό».

Ο Μπιλ, από τη μεριά του απάντησε: «Έχουμε μια εξαιρετικά σημαντική, περίπλοκη, στενή σχέση, μέσα από την οποία συνεργαζόμαστε».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook