Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων – Τα τηλεφωνήματα με Αλέξη Τσίπρα και Λιάνα Κανέλλη

ο-μπασκετμπολίστας-νίκος-παππάς-υποψ-1664691

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Radcast (διαδικτυακό ραδιόφωνο) για τις προθέσεις του να κατέβει στον πολιτικό στίβο και συγκεκριμένα, να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι που επιβεβαιώνει και το τηλεφώνημα που είχε γίνει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα».

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει τόσο τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ και η Λιάνα Κανέλλη τον είχε προτρέψει να ασχοληθεί με τα κοινά. Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα, αναφέρει στη συνέντευξή του επισημαίνοντας ότι δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, «άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος», συμπληρώνοντας «πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος.

Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».

Τι είχε αποκαλύψει το iEidiseis:

Σε μια μεγάλη κίνηση, που ξεπερνά κατά πολύ τα κομματικά όρια, δείχνει να προχωρά ο Αλέξης Τσίπρας. Η Κουμουνδούρου βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις προκειμένου υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων να χριστεί διεθνής εν ενεργεία μπασκετμπολίστας, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα δημιουργήσει σαφώς νέα δεδομένα στις εκλογές για τον πρώτο Δήμο της χώρας τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, που ανήκει σε ένα εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας, αν δεν έχει ήδη συμφωνήσει και δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι πολύ κοντά στο να το πράξει! Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», αρνήθηκε υπόδειξη άλλου πολιτικού κόμματος, να μην κατέβει με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ –άλλωστε, ανέκαθεν ήταν βαθιά πολιτικοποιημένος και ανήκε πάντα στην αριστερά.

Το προηγούμενο διάστημα, πάντως, όπως είχε αποκαλύψει το iEidiseis πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, οι επικεφαλής των παρατάξεων που στηρίχτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος συμφώνησαν να αναζητήσουν κοινό υποψήφιο για το Δήμο Αθηναίων.

Η Κουμουνδούρου, μάλιστα, ήταν αποφασισμένη να στηρίξει ως υποψήφιο για το Δήμο της πρωτεύουσας τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος ωστόσο επέλεξε να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Α΄ Αθηνών.

Έτσι προέκυψε ο διεθνής –εν ενεργεία- μπασκετμπολίστας, αλλάζοντας (εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί) όλα τα δεδομένα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων τον προσεχή Οκτώβριο.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook