Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρίσκει το νερό… απαράδεκτα φθηνό! Video

ο-μπάμπης-παπαδημητρίου-βρίσκει-το-νε-925187

Μια δήλωση, που μόνο κυνική και κοινωνικά ανάλγητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σε Υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους. Με αφορμή τη σπατάλη των υδάτινων πόρων ο νεοδημοκράτης βουλευτής απεφάνθη ότι το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό, θεωρώντας προφανώς ότι οι πλούσιοι έχουν δικαίωμα να σπαταλούν, αφού θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να το πληρώνουν.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η άποψη δεν απηχεί την επίσημη θέση της ΝΔ, γιατί αν είναι αυτή η επίσημη θέση… θα πούμε το νερό νεράκι….

One thought on “Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρίσκει το νερό… απαράδεκτα φθηνό! Video

  1. ανοιξε τον στομα του παλι η βοιδοκεφαλη… ποιοι τις εχουν τις πισιναρες και τα γκαζον να ποτιζουνε ρε; ποιοι κατασπαταλανε το νερο; οι φτωχοι; οι μικροαστοι; η μεσαια ταξη; αν ειναι λεει ταξικο το ζητημα;;; εσυ τι λες με αυτους τους καραγκιοζηδες που μας φερατε καπελο;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook