Ο Μητσοτάκης μετά το «κράξιμο» στα social media πήρε πίσω το 500ρικο πρόστιμο | Video

ο-μητσοτάκης-μετά-το-κράξιμο-στα-social-media-π-1164729

Σε άτακτη υποχώρηση οδηγήθηκε ο πρωθυπουργός μετά την μαζική αντίδραση που προκάλεσε στα social media η ανακοίνωση αύξησης του προστίμου για την παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας στα 500 ευρώ, δείτε εδώ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην τριτολογία του: «Είμαι πρόθυμος να κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ για μία εβδομάδα με 10 μέρες για να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι πολίτες στο άνοιγμα της αγοράς, κάνοντας παράλληλα έκκληση πως ο σκοπός δεν πρέπει ποτέ να είναι κατασταλτικός, πρέπει να είναι σκοπός συμμόρφωσης».

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αύξηση του προστίμου, χειροκροτήθηκε από τους ίδιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως είχε χειροκροτηθεί και όταν ανακοίνωσε την αύξηση του…

4 thoughts on “Ο Μητσοτάκης μετά το «κράξιμο» στα social media πήρε πίσω το 500ρικο πρόστιμο | Video

  1. Γιώργο, ο Ελληνας έχει καταντήσει σαν χρυσόψαρο.
    Έχει κοντή μνήμη,
    δεν μιλάει (δεν έχει φωνή)
    και το κυριότερο του αρέσει η γυάλα που τον έχουν φυλακισμένο.

  2. Αυτό το πολιτικό και ανθρώπινο σκουπίδι είναι ανάπηρο και στο σώμα, και στο μυαλό και στη σκατοψυχή που κουβαλάει.
    Για συμμόρφωση λέει ανέβασε το πρόστιμο στα 500 ευρώ ! Ότι ακριβώς έκανε και ο πατέρας του με τη κουκούλα, συμμόρφωση στούς Γερμανούς αφέντες του προσπαθούσε να επιβάλει. Συμμόρφωση λέει θέλει να διδάξει στους Έλληνες το παρλιακό μπάσταρδο της Ντορας θέλοντας να εκδικηθεί τους Έλληνες που δεν του δώσανε ούτε γυναίκα και εξέπεσε σε Πολωνέζα τρίτης διαλογής. Να ληστέψει τους Έλληνες με τα πρόστιμα των 500 ευρώ ήθελε γιατί βλέπει πως το παραμύθι του κορωνοιού καταρρέει με τους 27 θανάτους ηλικιωμένων από εμβόλιο στη Νορβηγία και τις μυνησεις που θα ακολουθήσουν και βιάζεται να μαζέψει ότι μπορεί παραπάνω και γρήγορα για να τα μοιράσει στα κανάλια και εφημερίδες να τον αγανταρουν τώρα που θα αρχίσουν οι κινητοποιήσεις και θα βγουν στη φορά οι βρωμιές και οι άπατες του κορωνοιού. Αν δεν έχετε το νου σας στα σύνορα και φύγουν από Ελλάδα κρυφά θα είστε άξιοι της τύχης σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook