Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο μόνο αφού τον εξέθεσε ο Δένδιας

Την αποπομπή και του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια αλλά και της Μαρίας Αντωνίου, που επίσης συμμετείχαν στις «γιορτές μίσους σε Γράμμο-Βίτσι», ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ του Κώστα Μπογδάνου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας.

Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια».

«Για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με την Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του».

Διαφορετικά, καταλήγει, «αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Μπογδάνος θυσιάστηκε στο βωμό των αριστερών ψήφων που στοχεύει ο μητσοτακης αφού ξέρει ότι συρρίκνωσε τη ΝΔ σε ποσοστά πολύ κάτω το 20% άσχετα με τι διαδίδουν οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις ! Ο στόχος του Μητσοτακη να ξανακυβερνήσει είτε με κλοπή ψήφου αριστερών χαϊδεύοντας τους και έχοντας εκλέξει επίτηδες το ερπετοειδή ξόανο ΠΤΔ, είτε με τον Τσίπρα παρέα νομίζοντας ότι μαζί θα καταφέρουν να φτιαξουν κυβέρνηση ( κάτι που δεν θα επιτρέψει ουτε ο λαός ουτε η Ν.Δ η οποία πιστεύω θα τον αποπέμψει η θα δώσει γραμμή να μην τον ψηφήσουν τα στελέχη της.
    Ο Μπογδάνος πήρε χαμπάρι το παιχνίδι που έστησε ο μητσοτακης με τους αριστερούς στη Θεσσαλονίκη που χρησημοποιούν τα παιδιά για να ανακόψουν τους Έλληνες Για την Πατρίδα και μίλησε με υπεκφυγές για αυτό έπρεπε να τον απομονώσουν για να μην δυσαρεστηθούν οι αριστεροί και να μην αποκαλυφθεί το βρωμικο στημένο παιχνίδι εις βάρος του κόμματος του Κασιδιάρη που ο μητσοτακης τρέμει ακόμα και στο άκουσμα του ονόματος του ! Μπογδάνο είσαι ελεύθερος τώρα, μίλα, βγάλτε στην φορά να τελειώνουμε με τον ηλιθιο ντενεκέ που κατέστρεψε την πατρίδα μας σε μόλις δυο χρόνια ! Άντε να γίνεις ο πραγματικός ήρωας, !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ