Ο Μητσοτάκης δίδαξε το ψεύδος και στο γραφείο Τύπου της ΝΔ

ο-μητσοτάκης-δίδαξε-το-ψεύδος-και-στο-γ-1655362

Η «καταγγελία» του Κυριάκου Μητσοτάκη για δυο φορές άρνηση του Ανδρουλάκη να τον συναντήσει, έγινε ένα ακόμη μπούμερανγκ, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τη ΝΔ. Ιδού πώς έχουν τα πράγματα.

Κατ αρχάς κανονική πρόσκληση ουδέποτε υπήρξε. Απλώς λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2021, αμέσως μετά την εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκαν τυχαία στο γραφείο των δημοσιογράφων της Βουλής, όπου είχαν πάει για ευχές.

Με ύφος …αφεντικού, ο Μητσοτάκης του είπε σαν να έδινε εντολή: «έλα καμία μέρα από το Μαξίμου να τα πούμε»!

Ήταν τόσο αλαζονικός και προσβλητικός ώστε ο Ανδρουλάκης δεν του απάντησε καν. Αν και δεν ήξερε εκείνη στη στιγμή.

Στο μέγαρο Μαξίμου πάντως δεν πήγε.. Αν μη τι άλλο το «καμία μέρα» δεν είναι μέρα της εβδομάδας.

Κανονική πρόσκληση δεν πήρε- γι αυτό και δεν απάντησε.. Απλώς εκείνη την εποχή δεν ήξερε όσα ήξερε ο Μητσοτάκης γι αυτόν– και μάθαμε όλοι εννιά μήνες αργότερα: ότι μόλις είχε σταματήσει την τρίμηνη παρακολούθησή του.

Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο Μητσοτάκης μετά την μπαρούφα που είπε στον Θεοδωράκη έβαλε τα γνωστά αστροπελέκια του γραφείου Τύπου της ΝΔ να ισχυριστούν ότι «η πρόσκληση του Πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη, όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από την υπόθεση»

Μόνο που η «υπόθεση» – έτσι λέγεται τώρα η τοποθέτηση κοριών;- υπήρξε πριν γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης. Ακόμη και ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι μετά τη εκλογή του σταμάτησε.

Αλλά αν έχεις επαφές με ψεύτη, ψεύδεται κι εσύ.

Πάντως, θα είχε την πλάκα του, αν ο Ανδρουλάκης είχε πάει στο Μαξίμου για να συναντήσει κάποιον που άκουγε ο τηλέφωνό του- χωρίς ο ίδιος να το υποψιάζεται.

Ακόμη και αν δεν τον άκουγε προσωπικά ο Μητσοτάκης – όπως ισχυρίσθηκε- σίγουρα τον άκουγε – όπως είπε ο Μητσοτάκης- ο Δημητριάδης, που θα ήταν εκεί και θα υποδεχόταν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Όσο πάνε και πατάνε όλο και περισσότερο τα κορδόνια τους…

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook