Ο Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο… νέο αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη

ο-μητροπολίτης-έκανε-αγιασμό-στο-νέο-945672

Αγιασμό στο αυτοκίνητο του Αρχιμανδρίτη Παρθένιου από τα Τρίκαλα, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος

Ο Αγιασμός είναι η ιεροτελεστία της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ανάμνηση της βάπτισης του Χριστού. Κατά την επιθυμία των πιστών, ο Αγιασμός τελείται και σε περιπτώσεις της καθημερινής μας ζωής όπως κατά τη θεμελίωση νέου σπιτιού ή άλλης οικοδομής, κατά τα εγκαίνια του νέου σπιτιού, του νέου καταστήματος, του νέου αυτοκινήτου, του Σχολικού έτους κ.ά.

Ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος είναι από τους αεικίνητους ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών. Καθημερινά και αυτός δίνει το δικό του αγώνα δίπλα στους πιστούς, αλλά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται και το μεταφορικό μέσο, όπως αναφέρει το trikalaola.gr.

Έτσι, ο ίδιος απέκτησε ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να κινείται τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, αλλά δεν περίμενε ότι θα πάρει την ευχή του ίδιου του Μητροπολίτη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μόλις είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για «καλούς δρόμους και ασφάλεια», ενώπιον φίλων του π. Παρθένιου.

Πηγή: trikalaola.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook