Ο «μικρός Θεός» στον δρόμο για το σπίτι του – Ο Λίο Μέσι ξανά στην Μπαρτσελόνα

ο-μικρός-θεός-στον-δρόμο-για-το-σπίτι-1607563

Ο κύβος ερρίφθη. Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε Μέσι, συνάντησε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού σταρ στον σύλλογο των Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική ιστοσελίδα, sport.es, ο Χόρχε Μέσι συνάντησε τον Λαπόρτα στο σπίτι του δεύτερου και η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να είναι καθοριστική για την επιστροφή του Λίο στα… λημέρια του. Μάλιστα, η συνάντηση αυτή ερμηνεύεται και υπό τη σκοπιά ότι η Μπαρτσελόνα έχει λάβει ήδη το «πράσινο φως» από τη LaLiga για την εφαρμογή του σχεδίου βιωσιμότητάς της, αφού πέρασε μια περίοδο που ο αποκλεισμός της έμοιαζε αρκετά πιθανός. Έτσι, πλέον, είναι σε θέση να κάνει μια πρσφορά στον Αργεντίνο.

Ο Χόρχε Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να μιλήσει τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της Μπάρτσα, αλλά και με τον πρόεδρό της. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα, ο σύλλογος των Μπλαουγκράνα δεν είχε κάνει καμία προσφορά στον παίκτη μέχρι να ξεκαθαρίσει αν μπορούσε να εγγράψει παίκτες λόγω του ορίου αποδοχών. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύλλογος θα μπορεί να υπογράψει, αλλά πρέπει να πουλήσει παίκτες για να εφαρμόσει πλήρως αυτό το σχέδιο βιωσιμότητας.

Ο Λίο Μέσι έχει ήδη μια σημαντική προσφορά από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και την Ίντερ Μαϊάμι, αν και η Μπάρτσα θα επιδιώξει την επιστροφή του με μία πρόταση που θα μπορούσε να είναι για μία σεζόν και με μισθό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

«Ναι» από τη LaLiga στο σχέδιο βιωσιμότητας της Μπάρτσα

Δεν είναι ακόμη επίσημο, αλλά η Μπάρτσα θα λάβει σύντομα το «πράσινο φως» από τη LaLiga για το σχέδιο βιωσιμότητας που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες για τις επόμενες δύο σεζόν. «Πάμε καλά, αλλά δεν είναι τίποτα επίσημο. Ενδεχομένως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να λάβουμε το τελικό ΟΚ», είπαν στο sport.es, πηγές από τον σύλλογο της Μπάρτσα.

Στον σύλλογο, πάντως, περιμένουν το τελικό «ναι» για να αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις σχετικά με την προετοιμασία της ενδεκάδας για την επόμενη σεζόν. Όταν το σχέδιο βιωσιμότητας λάβει την τελική έγκριση, εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής των συμβολαίων ήδη ανανεωμένων ποδοσφαιριστών, όπως ο Αραούχο και ο Γκάβι, μπορεί να ανακοινωθούν νέες μεταγραφές, όπως αυτή του Ινίγο Μαρτίνεζ.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook