Ο Μαρκογιαννάκης κόβει σήμερα την πίτα του στα Χανιά και στέλνει μήνυμα στον Κυριάκο

ο-μαρκογιαννάκης-κόβει-σήμερα-την-πίτ-786690

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του γραφείου του, θα κόψει σήμερα ο πρώην Υπουργός και πρώην βουλευτής της Ν.Δ κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως η σημερινή εκδήλωση δεν θα είναι απλώς μια τυπικού χαρακτήρα, μάζωξη των υποστηρικτών και φίλων του πρώην Υπουργού.

Εκτιμάται πως, μετά και τα τελευταίες εξελίξεις, με την κόντρα του κ. Μαρκογιαννάκη με τον πρόεδρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, προϊόν της αποπομπής του πρώτου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά, η σημερινή εκδήλωση έχει καθαρά πολιτικές προεκτάσεις.

Ο πρώην υπουργός, που το τελευταίο διάστημα δεν φείδεται των επιθέσεων κατά της οικογένειας Μητσοτάκη και ειδικά κατά του προέδρου της Ν.Δ, αλλά και κατά της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, αναμένεται και σήμερα χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα εναντίον τους, αλλά παράλληλα δε, να κάνει και επίδειξη δύναμης, επιχειρώντας να στείλει το μήνυμα πως η μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τα ποσοστά της παράταξης σε τοπικό επίπεδο.

Για να δούμε…

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook