Ο Μαρκ Ράφαλο στο καστ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

ο-μαρκ-ράφαλο-στο-καστ-της-νέας-ταινίας-1227275

Το καστ για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου συμπληρώνεται και περιλαμβάνει ένα ακόμα ηχηρό όνομα από τον χώρο της υποκριτικής, που δεν είναι άλλο από τον Μαρκ Ράφαλο.

O ταλαντούχος ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του σε βραβευμένες ταινίες, όπως το «Spotlight», το «Foxcatcher», το «The Kids Are All Right» και τέλος, μέσα από τον ρόλο του Hulk στο «The Avengers», θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Έμμα Στόουν και τον Γουίλεμ Νταφόε στο νέο πρότζεκτ του Λάνθιμου, το οποίο θα βασίζεται στο μυθιστόρημα «Poor Things» του Αλασντάιρ Γκρέι.

Η πλοκή θυμίζει μία σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας του Φρανκενστάιν. Στη θέση του τέρατος βρίσκεται μία εκρηκτική, ερωτομανής γυναίκα με το όνομα Μπέλλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν),η οποία επιστρέφει στην ζωή, όμως μία μεγάλη έκπληξη τήν περιμένει. Ο εγκέφαλός της έχει αντικατασταθεί από αυτόν ενός βρέφους.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Γιώργο Λάνθιμο στην ταινία «Ευνοούμενη», όπου και συμμετείχε η Έμμα Στόουν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook