Ο Μανώλης Κουριδάκης πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων – Δείτε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Νέα επιτροπή αποκτά το ΕΑΚ Χανίων, με πρόεδρο τον Μανώλη Κουριδάκη, ο οποίος κι αντικαθιστά στη θέση του επικεφαλής τον Σάκη Κουβάτσο.

Η αλλαγή στη διοίκηση του ΕΑΚ είναι ένα γεγονός το οποίο αναμενόταν εδώ και καιρό και ειδικότερα μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία. Στη θέση του επικεφαλής ορίζεται ο κ. Μανώλης Κουριδάκης, ενώ το επταμελές ΔΣ περιλαμβάνει έξι ακόμη ονόματα.

Πρόεδρος: ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη, συνταξιούχος τραπεζικός, με αναπληρωτή τον ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, φυσικοθεραπευτή.

Αντιπρόεδρος: ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ελεύθερος επαγγελματίας, με αναπληρωτή τον ΣΑΛΑΒΑΝΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Ιωάννη, επιχειρηματία.

Γραμματέας: ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με αναπληρωτή τον ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Ιωάννη, συνταξιούχο Πολεμικού Ναυτικού.

Ταμίας: ΔΡΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου, ελεύθερος επαγγελματίας, με αναπληρωτή τον ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Ιωάννη, ασφαλιστικό πράκτορα.

Έφορος: ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Θεοδώρου, αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού, με αναπληρωτή τον ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Βασιλείου, αξιωματικό Πολεμικής Αεροπορίας.

Μέλος: ΣΚΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ του Μιχαήλ, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με αναπληρώτρια την ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ του Παναγιώτη, νηπιαγωγό.

Μέλος: ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ιωάννη, φαρμακοποιός, με αναπληρώτρια την ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου συνταξιούχο.

Τα καθήκοντα διοίκησης του ΕΑΚ αφορούν το στάδιο, το κολυμβητήριο και το σκοπευτήριο που βρίσκεται στο Καμπάνι. Σίγουρα, η νέα διοίκηση έχει μεγάλες προκλήσεις για το επόμενο διάστημα, με τη σημαντικότερη να κρίνεται η ομαλή λειτουργία των Εθνικών εγκαταστάσεων.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ