Ο λόγος που μισείς ένα ζώδιο δείχνει τον χαρακτήρα σου

ο-λόγος-που-μισείς-ένα-ζώδιο-δείχνει-το-1496348

Καταρχάς, το μίσος είναι ένα κακό συναίσθημα το οποίο πρώτα «τρώει» εσένα και σου καταστρέφει τη ζωή και μετά επηρεάζει και τους γύρω σου, λόγω των αντιδράσεών σου και της συμπεριφοράς σου. Όλα τα ζώδια να ξέρεις ότι για τον ένα ή τον άλλο λόγο μισούν τα υπόλοιπα ή κάποια από τα άλλα. Όχι ότι αυτό είναι σωστό, αλλά… άνθρωποι είμαστε και τέλειος δεν είναι κανείς. Πάμε όμως να δούμε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου ο λόγος που μισείς ένα ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Αν μισείς έναν Κριό, τότε αυτό σημαίνει πως δεν είσαι και τόσο… fan της αλήθειας «έξω από τα δόντια», ενώ παράλληλα δεν σου αρέσει καθόλου να σε προκαλούν οι άλλοι. Ίσως έχεις ένα ευαίσθητο «εγώ» και δεν σου αρέσει οι άλλοι να σου τρίβουν στη μούρη τα λάθη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο Ταύρος δεν είναι και το πιο… αγαπητό σου πρόσωπο, ή απλά δεν μπορείς ούτε καν να τον βλέπεις, τότε αυτό δείχνει πως είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα και μια εντελώς αυθόρμητη προσωπικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν συμπαθείς καθόλου τον Δίδυμο ή -ακόμα χειρότερα- σου τη βαράει απίστευτα, τότε αυτό δείχνει για σένα πως είσαι αρκετά συντηρητικός, σαν άνθρωπος και δεν μπορείς να διαχειριστείς καθόλου καλά τις ξαφνικές και αυθόρμητες αλλαγές.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν μισείς έναν Καρκίνο, τότε μάλλον είσαι ένας άνθρωπος που φοβάται μήπως φανεί ευάλωτος και να «ανοίξει» την καρδιά του στους άλλους γιατί ξέρει ότι θα πληγωθεί. Δεν αποκλείεται να είχες δυσάρεστα παιδικά χρόνια και δεν πήρες αρκετή αγάπη από τους γονείς ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Αν μισείς έναν Λέοντα, τότε αυτό δείχνει για σένα πως δεν θέλεις με τίποτα να σε επισκιάζει κάποιος άλλος. Λαχταράς την προσοχή και η ισχυρή προσωπικότητα ενός Λέοντα, που αυτόματα λάμπει σε ένα χώρο, σου γεννά ανασφάλειες και σου μειώνει την αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν μισείς μια Παρθένο, τότε είσαι ένα ευαίσθητο άτομο που δεν μπορεί να δεχτεί αυστηρή κριτική και αρνητικά σχόλια. Δεν αντέχεις ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις «μικρός/η» ή ανίκανος/η. Θέλεις μόνιμα κάποιος να σε κρατά αγκαλιά, να σου χαϊδεύει τα αφτιά και να μη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ταλέντα ή ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ

Αν μισείς έναν Ζυγό, τότε είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να φτιάχνει τους δικούς του κανόνες και να μην να υπακούει σε κανέναν. Δεν σε νοιάζει αν ξεπερνάς τα όρια ή αν είναι ελαστικά, το λάθος ή το σωστό, αρκεί να περνάει το δικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί τα πάνε καλά μόνο με ειλικρινείς και εργατικούς ανθρώπους. Αν τον μισείς, τότε αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: απέτυχες να τον κάνεις να σε συμπαθήσει, είτε με το να λουφάρεις, νομίζοντας ότι δεν θα το καταλάβει είτε με το να προσπάθησες να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση σας. Όπως και να έχει, δεν τον χωνεύεις γιατί δεν τον «κέρδισες» και δεν έγινε αυτό που ήθελες εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν μισείς έναν Τοξότη, τότε αυτό υποδηλώνει πως είσαι συναισθηματικά ανασφαλής και ότι χρειάζεσαι συνέχεια ένα άτομο να σε επαινεί και να σε μπουστάρει. Δεν μπορείς να διαχειριστείς την ανεξαρτησία και το να μην κρέμεσαι συνεχώς από κάποιον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μισείς έναν Αιγόκερω, τότε προφανώς είσαι ένα άτομο ανώριμο που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις… εφηβικές τρέλες και όχι μόνο. Έχεις μια παιδική προσέγγιση στα πράγματα και στις καταστάσεις στην ζωή σου, νομίζεις ότι όλα είναι θέμα τύχης και όχι προσπάθειας και δε δέχεσαι συμβουλές ή παραινέσεις από κανέναν, ακόμα κι από αυτούς που έχουν πάθει για να μάθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν μισείς έναν Υδροχόο, τότε είσαι ένα άτομο παραδοσιακό που δεν του αρέσει οι άλλοι να διαφωνούν μαζί του και να έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμάς να αφιερώνεσαι στην δική σου ζωή και στα θέλω σου και όχι σε… φιλανθρωπίες ή ανάγκες άλλων. Βολεύεσαι εύκολα και δε μπορείς να δεχτείς ότι όλα, γύρω μας και μέσα μας δε μένουν ίδια για πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν μισείς έναν Ιχθύ, τότε αυτό σημαίνει ότι βρίσκεις τις έντονες ανθρώπινες σχέσεις υπερβολικά απαιτητικές και ότι γενικότερα είναι ένα… φορτίο δύσκολο να το σηκώνεις. Δε θέλεις να εμβαθύνεις πουθενά, δε δίνεις σημασία στη διαίσθησή σου, δεν έχεις ενσυναίσθηση και πιστεύεις ότι το νόημα της ύπαρξής του είναι να απομυζά την ενέργεια των άλλων και να τους εξαντλεί.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook