Ο λογαριασμός των 750 ευρώ της Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο – Τι παρήγγειλε η σταρ

ο-λογαριασμός-των-750-ευρώ-της-μόνικα-μπε-921740

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, και ένα από τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν ο λογαριασμός που έκανε η Μόνικα Μπελούτσι σε εστιατόριο της Πάρου.

Η εκρηκτική Ιταλίδα σταρ, πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο κυκλαδίτικο νησί, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η Μόνικα Μπελούτσι κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Πάρο, επισκέφθηκε αρκετά εστιατόρια θέλοντας να δοκιμάσει την περίφημη ελληνική κουζίνα.

Σε ένα από αυτά, η πανέμορφη ηθοποιός-που κόβει την ανάσα με τις σέξι εμφανίσεις της- μαζί με την παρέα της, παρήγγειλαν αρκετά πιάτα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονταν πεσκανδρίτσα, χταπόδι, καραβίδα, αστακό και έκαναν λογαριασμό που έφτασε τα… 750 ευρώ!

Εκτός όμως από το αστρονομικό ποσό που πλήρωσε η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο, ενδιαφέρον προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Ενδιαφέρον έχουν, όμως, αυτά που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Το εστιατόριο αυτό το είχε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, από εκεί ξεκίνησε, πήγαινε και έτρωγε η Μενεγάκη με τον Λάτσιο τότε. Εκεί πρωτομαγείρεψε η Αργυρώ στην Ελένη».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αστειευόμενςο στον Δημήτρη Παπανώτα που ανήκει στο πάνελ της εκπομπής: «Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκεί που ήσασταν τόσα χρόνια τόσο αγαπημένοι στον Alpha, που έχει σπίτι με τον Σοφό στην Πάρο, δεν σε είχε πάρει μια φορά να σε φιλοξενήσει; Εκεί πάει η Τσιμτσιλή κάθε μέρα! Δεν σε πήγε ποτέ εκεί; Καλά έκανες και έφυγες»!

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook