Ο Λιάγκας απαντά στα προσβλητικά σχόλια του Snik: «Οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα, πονάνε περισσότερο»

ο-λιάγκας-απαντά-στα-προσβλητικά-σχόλ-1373709

Η αρνητική απάντηση του παρουσιαστή στην πρό(σ)κληση του τράπερ να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, η πρόσκληση για καφέ και οι συμβουλές ζωής που θέλει να του δώσει.

Στα ειρωνικά σχόλια του Snik, ο οποίος και τον προσκάλεσε σε αγώνα πυγμαχίας, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής απέρριψε μέσα από την εκπομπή του την «πρό(σ)κληση» του τράπερ και δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προσβλητικά του σχόλια.

«Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερός μου και προφανώς, το παιδί δεν είναι πολύ έμπειρο. Δεν ξέρει από δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη, το έχει πάει λάθος το θέμα. Αγώνα μποξ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επειχειρήματα των ανθρώπων. Πονάνε περισσότερο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να «προσκαλέσει» εκείνος τον τράπερ για έναν καφέ, προκειμένου να του δώσει ορισμένες συμβουλές.

«Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη φυσικά, είναι αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ και να του πω δυο πράγματα, γιατί κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά τα έχω διορθώσει», δήλωσε.

Αναφορικά με τα προσβλητικά σχόλια που έκανε για τον ίδιο, παρομοιάζοντάς τον με γυμνοσάλιαγκα, ο παρουσιαστής απάντησε: «Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλώ. Είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει «ο γυμνοσάλιαγκας». Να του εξηγήσω αρχικά, ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί ή αδύνατοι. Ούτε είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες. Κάποια βασικά θέλω να του πω, μήπως και τον βοηθήσω στη ζωή του να γράψει τραγούδια που ναι μεν αρέσουν στη νεολαία, αλλά μπορούν να έχουν κι ένα δια ταύτα, ένα διακύβευμα».

Το χρονικό της κόντρας Λιάγκα – Snik

Η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα από ότι φαίνεται καλά κρατεί. Το νέο επεισόδιο στην μακρόχρονη διαμάχη τους ξεκίνησε όταν ο γνωστός ράπερ προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο ρινγκ, με τον τελευταίο να ξεσπάει μέσα από το Πρωινό της Παρασκευής.

Ο ράπερ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στον παρουσιαστή και το έκανε μέσα από τα stories του στο Instagram καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φωτογραφίζει τον Λιάγκα και την παρέα του λέγοντας πώς όλα γίνονται για την τηλεθέαση. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Σε άλλο story που έχει ανεβάσει δείχνει έναν γυμνοσάλιαγκα και γράφει: «Κρατήστε αυτό το L».

Οι δύο ράπερ, ο Snik και ο Light πριν από μερικές μέρες προκάλεσαν χαμό στο διαδίκτυο όταν κανόνισαν μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας. Η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία.

Ο Snik έκανε αυτή τη δήλωση μετά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή για το περιστατικό με τον Light.

«Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα», φαίνεται να λέει ο Snik.

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά πριν την προβολή του βίντεο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook