Ο Λευτέρης Λαζάρου θα επιμεληθεί το γεύμα των υψηλών προσκεκλημένων στην επέτειο της 25ης Μαρτίου

ο-λευτέρης-λαζάρου-θα-επιμεληθεί-το-γε-1195484

Οι «υψηλές» αφίξεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη. Στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση θα βρεθούν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν με την σύζυγό του και η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί.

Η Γαλλίδα υπουργός θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, που εξαιτίας του νέου lockdown στο Παρίσι, δεν μπορούσε να φύγει από τη Γαλλία.

Παρών φυσικά θα είναι και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, με τη σύζυγό του Άντρη.

Το μενού στο Προεδρικό

Η έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Μαρτίου στις 18:00 στο νέο, ανακαινισμένο, κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Τους υψηλούς προσκεκλημένους θα υποδεχθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στις 20:30 το ίδιο βράδυ είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξουν προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους υψηλούς της προσκεκλημένους.

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει με τη συμμετοχή έως 40 ατόμων και το μενού θα επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα σερβιριστούν ελληνικά πιάτα, με κυρίαρχο το ψάρι αλλά χωρίς… σκορδαλιά.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook