Ο Λεβέντης θέλει πρόωρες…

ο-λεβέντης-θέλει-πρόωρες-599080

«Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές», επιμένει ο Βασίλης Λεβέντης, που μιλώντας στο OPEN εκτίμησε ότι «δεν μπορεί να σταθεί μία κυβέρνηση μειοψηφίας, ούτε κυβέρνηση κουρελού», περιγράφοντας έτσι μία κυβερνητική πλειοψηφία που θα προκύπτει από τυχόν ψήφο εμπιστοσύνης ‘πρόθυμων’ και ‘γυρολόγων’.

Χαρακτηρίζοντας ‘συνένοχο’ τον Πάνο Καμμένο, εκτίμησε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αλλά με έναν τρόπο που θα εξυπηρετεί και τον Αλέξη Τσίπρα, με την κυβέρνηση από την πλευρά της να αναζητά κατόπιν τους έξι βουλευτές που θα την στηρίξουν εφόσον ο πρωθυπουργός κάνει πράξη την προειδοποίησή του ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Και κάπως έτσι, μίλησε για ‘σαπίλα’ του πολιτικού συστήματος και για βουλευτές που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια είναι τα αληθινά κίνητρά τους.

Στα του οίκου του, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του Γιάννη Σαρίδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του από τη στιγμή που ψήφισε τον προϋπολογισμό. «Εάν δε ζητήσει συγγνώμη, δεν μπορεί να υπάρξει καμία επαφή», είπε, προειδοποιώντας τον ότι «σε όποιο κόμμα και να πάει, δεν πρόκειται να εκλεγεί και κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook