Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ προχωρούν στο επόμενο επίπεδο της σχέσης τους

ο-λεονάρντο-ντι-κάπριο-και-η-τζίτζι-χαν-1525516

Το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Τζίτζι Χαντίντ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχουν μεταφέρει το ειδύλλιό τους σε μια πιο οικεία φάση, σύμφωνα με το Page Six — αλλά πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι «θέλουν να προχωρήσουν αργά».

Πηγές αναφέρουν εδώ και μήνες ότι το μοντέλο, 27 ετών, και ο σούπερ σταρ ηθοποιός, 47 ετών, είχαν έρθει κοντά, καθώς είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα.

Αλλά τώρα ακούμε ότι έχουν αρχίσει να βγαίνουν ραντεβού μόνοι τους. Ένας άνθρωπος κοντά στο μοντέλο και τον ηθοποιό περιγράφει ότι «κάνουν παρέα κυρίως με άλλους φίλους και μόνοι τους μερικές φορές».

«[Ο Ντι Κάπριο] δεν είναι κάποιος που μπαινοβγαίνει σε σχέσεις», εξηγεί, «Το πάνε αργά».

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί το Σάββατο το βράδυ σε ένα πριβέ πάρτι που διοργάνωσαν ο φίλος του σταρ του “Don’t Look Up” Richie Akiva και ο Darren Dzienciol σε μια σοφίτα στο Soho.

Η Χαντίντ και ο Ντι Κάπριο έχουν συναντηθεί μερικές φορές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι ρομαντικό μέχρι τώρα. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ομαδικό περιβάλλον μαζί με την αδερφή της Hadid, Bella και Kendall Jenner, στο Art Basel στο Μαϊάμι το 2019.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook