ΚΚΕ Χανίων: «Προκλητική η παρουσία του αεροπλανοφόρου στα Χανιά – Τραμπουκισμοί από το πλήρωμα» | Video

κκε-χανίων-προκλητική-η-παρουσία-του-1647954

Να μετατρέψει την οργή του σε συσπείρωση γύρω από το ΚΚΕ και όχι άλλα κόμματα «ανώδυνης διαμαρτυρίας» , καλούν τον χανιώτικο λαό στελέχη του κόμματος και εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση που παρέθεσαν συνέντευξη τύπου το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, και με την αφορμή της παρουσίας των 6.000 μελών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «George Bush» στην πόλη, την οποία χαρακτήρισαν ως προκλητική.

Μάλιστα, ερωτηθέντες σχετικά, σημείωσαν πως τα όποια οικονομικά οφέλη που προκύπτουν για επαγγελματίες στην πόλη είναι πολύ μικρότερα από τη ζημιά που προκαλείται, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκο Βουρλάκη, να σημειώνει «βλέπουμε ότι πανηγυρίζουν για οικονομικό αποτύπωμα, όμως όλα αυτά τα έχει πληρώσει ο Χανιώτικος λαός μέσα από τα εξοπλιστικά».

Ο Σπύρος Αγριμάκης γραμματέας ΤΕ Χανίων ΚΚΕ, αναφερόμενος στο πολύνεκρο δυστύχημα, κάλεσε «να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη» σημειώνοντας πως οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει για το επερχόμενο δυστύχημα: «Το ίδιο κράτος που δεν μπορεί να συντηρήσει τα δίκτυα σιδηροδρόμων, δαπανά δισ. ευρώ για στρατιωτικές δαπάνες» σημείωσε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συμπεριφορά των μελών του πληρώματος με καταγγελίες για μέθη, παρενοχλήσεις, περιστατικά βίας, κάνοντας λόγο για μια ,»τραμπουκικη συμπεριφορά» η οποία εκπορεύεται από το απαράδεκτο καθεστώς ετεροδικίας.

Ακόμα χαρακτήρισε ως προκλητική την χθεσινή ξενάγηση στο αεροπλανοφόρο για τους τοπικούς φορείς «την ώρα που η κοινωνία συνταράσσεται από το δυστύχημα»

«Μετατρέπουν την πόλη τον χειμώνα σε ένα απέραντο Νατοϊκό campus» σημείωσε, εκτιμώντας ότι το γεγονός αυτό έχει αντίκτυπο ακόμα και στον τουρισμό.

Τέλος, απεύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία στις 16 Μαρτίου και κάλεσε τον λαό

«να στηρίξει με την ψήφο του το ΚΚΕ αντί να διοχετεύσει την οργή του σε ανώδυνα για το σύστημα κόμματα»

Από τη μεριά του, ο Αλέκος Μαρινάκης περιφερειακός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης» κάλεσε τον κόσμο «να διεκδικήσουμε μαζί με τον λαό να παρθούν τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια στις συγκοινωνίες ναυτικές, οδικές, σιδηροδρομικές.

«Ο κίνδυνος που δημιουργείται στο νησί μας από την παρουσία του αεροπλανοφόρου, είναι πολύ μεγαλύτερος από το όποιο ελάχιστο οικονομικό όφελος.» σημείωσε.

zarpanews.gr

4 thoughts on “ΚΚΕ Χανίων: «Προκλητική η παρουσία του αεροπλανοφόρου στα Χανιά – Τραμπουκισμοί από το πλήρωμα» | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook