Ο Λαγός μετά την πρόταση για φυλάκιση ταξίδεψε χαλαρός, πρώτη θέση, για Βρυξέλλες | Photos

ο-λαγός-μετά-την-πρόταση-για-φυλάκιση-τ-1120554

Ο Γιάννης Λαγός αμέσως μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, εκμεταλλευόμενος την ασυλία που έχει ως ευρωβουλευτής, ταξίδεψε χαλαρός για Βρυξέλλες.

Λίγη ώρα αφού είχε ακούσει από την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου να προτείνει στη δίκη της Χρυσής Αυγής ποινή φυλάκισης 13 ετών στα 7 διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο ίδιος, ο Γιάννης Λαγός αποφάσισε να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο.

Οπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το iefimerida.gr, ο Γιάννης Λαγός κάθεται χαλαρός στην αίθουσα αναμονής, με την μάσκα στο πηγούνι, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Γιάννης Λαγός στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές στους Χρυσαυγίτες

Με ένα κομπολόι και με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι ο Γιάννης Λαγός περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στο Βέλγιο.

Οταν μπήκε στο αεροπλάνο κάθισε στη Business Class και με το ίδιο χαλαρό στιλ περίμενε να ξεκινήσει η διαδικασία απογείωσης, απολαμβάνοντας τα προνόμια του ευρωβουλευτή.

Στο αεροπλάνο ο Γιάννης Λαγός κάθισε στη Business Class

Ο Γιάννης Λαγός προσπάθησε να καθυστερήσει την πρόταση των ποινών, καθώς μέσω του συνηγόρου του ζήτησε την εξαίρεση των δικαστών από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο Γιάννης Λαγός με το κομπολόι και το κινητό στο χέρι περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες

Οι Ελληνες ευρωβουλευτές σπρώχνουν τον Λαγό εκτός Ευρωβουλής

Σημειώνεται πάντως ότι το κλίμα στις Βρυξέλλες για τον Γιάννη Λαγό, μετά και την καταδίκη του, μόνο ευνοϊκό δεν είναι, καθώς ο πρόεδρος του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, με αφορμή υβριστικά σχόλια του Γιάννη Λαγού κατά της ευρωβουλευτού της ΝΔ Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και του ζητούσε να λάβει μέτρα. Σε αντίστοιχες κινήσεις είχαν προχωρήσει και οι Ελληνες ευρωβουλευτές.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook