Ο Κυριαζής Σωτηρίου από το Πολυτεχνείο Κρήτης ορίστηκε νέος Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι ο Κυριαζής Σωτηρίου, απερχόμενος γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης, ορίστηκε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος, εξέδωσε η οργάνωση των προσκείμενων στη ΝΔ φοιτητών:

“Ο Κυριαζής Σωτηρίου, στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και απερχόμενος Γραμματέας, αναλαμβάνει Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος. Η πορεία του ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν έφυγε από την Λάρισα για να σπουδάσει στα μακρινά Χανιά στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και εντάχθηκε αμέσως στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης. Η διαρκής του αφοσίωση στις ιδέες της παράταξης τον οδήγησαν σε αλλεπάλληλες επιτυχίες τόσο ως Υπεύθυνος του τμήματος αλλά και ως Υπεύθυνος Πόλεως. Οι κόποι του, βέβαια, ανταμείφθηκαν καθώς πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης με αποκλειστικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και τον εξευρωπαϊσμό των ελληνικών πανεπιστημίων.

Ο Νίκος Γιάκας, πρώην στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, αναλαμβάνει μέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων Ελλάδος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη της οργάνωσης στο ίδρυμα

Ευχόμαστε στον Kυριαζή και στον Νίκο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και σιδεροκέφαλοι!”

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠάστα ψυγείου με κέικ σοκολάτας
Επόμενο άρθροΟι πιο έξυπνοι τρόποι για να μειώσετε τα έξοδα του σπιτιού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ