Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρουσίαση των νέων αεροπλάνων της AEGEAN | Photos + Video

ο-κυριάκος-μητσοτάκης-στην-παρουσίασ-997082

Σε μία λαμπρή τελετή σε χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριου Βενιζέλος» παρουσιάστηκαν την Τετάρτη τα τρία νέα αεροσκάφη, τα πρώτα από την παραγγελία- μαμούθ των 6,6 δισ. δολαρίων (αξίας καταλόγου) για τα 46 + 12 νέα Αirbus του ομίλου AEGEAN, μαζί με το νέο της σήμα της αεροπορικής εταιρείας.

Στην εκδήλωση παραλαβής των πρώτων τριών νέων αεροσκαφών Airbus που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνική βάση της Aegean του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών,  παραβρέθηκε μεταξύ άλλων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και επιχειρηματιών, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

«Είναι σήμερα μία φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας, την εθνική οικονομία, τον κόσμο των επιχειρήσεων και τους εργαζόμενους. Μία ελληνική εταιρεία προχωρά σε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας. Θα απευθυνθώ για μία ακόμη φορά στους Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και δεν θα βγουν χαμένοι» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απευθυνόμενος προς τα στελέχη της Aegean τόνισε πως, «το σύνθημα το δίνουν τα δικά σας ελληνικά σκάφη».

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των αερομεταφορών- με τη θεμελίωση του νέου αεροδρομιου στο Καστέλι, την επένδυση της Fraport στα περιφερειακά αεροδρόμια που ολοκληρώνεται τους επόμενους 18 μήνες, την ιδιωτικοποίηση του Ελ. Βενιζέλος που βρίσκεται σε εξέλιξη- επισημαίνοντας ωστόσο και τα προβλήματα στο χώρο.

«Γνωρίζω ότι πρέπει να γίνουν βήματα στην εξυπηρέτηση της αεροπορίας και πρέπει να αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως οι καθυστερήσεις των πτήσεων και ο υψηλός ΦΠΑ στις μεταφορές. Εφόσον υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος θα έρθει και η μείωση».

Στη διάρκεια της τελετής, ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασης προβλήθηκε σε ένα μεγάλο video wall, μετά τις ομιλίες του Διευθύνοντα Συμβούλου Δημήτρη Γερογιάννη και του προέδρου Ευτύχιου Βασιλάκη.

Όταν η προβολή του βίντεο ολοκληρώθηκε, με το νέο αεροπλάνο στην οθόνη, το video wall απομακρύνθηκε και εμφανίστηκε ακριβώς από πίσω το αεροπλάνο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook