Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά – Πού θα πάει, ποιους θα δει ο πρωθυπουργός

ο-κυριάκος-μητσοτάκης-στα-χανιά-πού-θ-943992

Στα Χανιά αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να εξαγγείλει και ενδιαφέροντα νέα για τον τόπο…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί νωρίς το πρωί του Σαββάτου το Καστέλλι Πεδιάδος στο Ηράκλειο, όπου θα ανακηρύξει την επίσημη έναρξη των εργασιών για το νέο αεροδρόμιο του Νομού.

Αργότερα ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί  και το Ρέθυμνο αλλά και τις εγκαταστάσεις τις 115 Πτέρυγας Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων, ωστόσο χωρίς να είναι επίσημο το ποιες ώρες θα γίνουν οι επισκέψεις.

Αυτό που έχει κλειστεί σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, είναι τα δύο ραντεβού που θα έχει ο κ. Μητσοτάκης στην πόλη των Χανίων, αρχικά με τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή στις 18:30 και έπειτα με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, σε Αντιπεριφέρεια και Δημαρχείο αντίστοιχα.

Προς το παρόν, έχει γίνει γνωστό ότι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλ. Καραμανλής, μαζί με τον Υφυπουργό του και βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον συνοδεύσουν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, ενώ σίγουρη είναι η ακολουθία από τοπικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.

Εν αναμονή της επίσημης πληροφόρησης για το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κρήτη…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook