Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπει αμέσως σε καραντίνα

ο-κυριάκος-μητσοτάκης-να-μπει-αμέσως-σ-914044

Θα πρέπει να ενημερωθούν για την εξέλιξη και οι κυβερνητικές αρχές στο Άμπου Ντάμπι, ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ

Άμεσα σε καραντίνα πρέπει να μπει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, εξηγώντας ότι εφόσον συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δυο ημέρες πριν ο τελευταίος βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αυτό προβλέπει το πρωτόκολλο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι θα πρέπει να ενημερωθούν για την εξέλιξη και οι κυβερνητικές αρχές στο Άμπου Ντάμπι όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός πραγματοποιώντας επίσκεψη.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά ο Ιερώνυμος βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν στο πάνελ του ΣΚΑΪ λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση της νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου λόγω κορονοϊού.

«Δεν είχε συμπτώματα»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης ανέφερε ότι ο Ιερώνυμος πριν συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στις 14 Νοεμβρίου αφού από τις 11 Νοεμβρίου ήταν σε καραντίνα, ο Χάρης Κονιδάρης είπε ότι δεν είχε συμπτώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook