Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για έργα στην Κρήτη που έχουν… ήδη ξεκινήσει!

ο-κυριάκος-μητσοτάκης-δεσμεύτηκε-για-777846

Για τρία έργα της Κρήτης δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη χθεσινοβραδινή του ομιλία στη συνεστίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Όπως είπε, είναι δέσμευση του ο ΒΟΑΚ, οι διασυνδέσεις της Κρήτης με την Πελοπόννησο και την Αττική και το αεροδρόμιο Καστελίου.

Ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή, οραματίζεται, όπως είπε, όλα τα έργα που είτε ήδη εκτελούνται είτε ήδη βρίσκονται σε φάση υλοποίησης από την σημερινή κυβέρνηση!

-Για τον ΒΟΑΚ έχει γίνει η δημοπράτηση των δυο πρώτων τμημάτων.

-Για τις διασυνδέσεις, η «μικρή» ξεκινάει τον Μάρτιο, ενώ για τη «μεγάλη» ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες

-Για το αεροδρόμιο Καστελίου, αναμένεται και η εγκατάσταση του εργολάβου

«Δεν είναι σήμερα η ώρα να μιλήσω αναλυτικά για τον ρόλο τον οποίον έχει η Κρήτη σε αυτή τη νέα πορεία αναγέννησης την οποία οραματίζομαι», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω δεσμευτεί για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης. Για τον Βόρειο Οδικό Άξονα, για τη διασύνδεση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα, για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι αλλά και τα μεγάλα περιβαλλοντικά έργα τα οποία τόσο χρειάζεται η Κρήτη. Είναι έργα πνοής για το νησί μας. Η Κρήτη είμαστε όλοι εμείς. Η Κρήτη είναι οι άνθρωποί της, η ιστορίας της, ο πολιτισμός της, οι γεύσεις της, τα τραγούδια της, τα βουνά της, οι θάλασσές της. Αυτή η Κρήτη πρέπει να αναδειχθεί. Ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο πλούτος της Κρήτης πρέπει να ξεκλειδωθεί. Φίλες και φίλοι, πρέπει να ξεκλειδωθεί από μία νέα κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να αξιοποιήσει αυτόν τον πλούτο και, ναι, από έναν νέο περιφερειάρχη, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος θα συνεργαστεί με αυτή την κυβέρνηση για να βάλει την Κρήτη στη σωστή αναπτυξιακή τροχιά».

Πηγή: candiadoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook