Ο Κρητικός Tattoo Artist που βρέθηκε στο Λίβερπουλ για να κάνει τατουάζ στον Τσιμίκα | Video + Photos

ο-κρητικός-tattoo-artist-που-βρέθηκε-στο-λίβερπου-1214012

Όταν το ταλέντο και η εξαιρετική δουλειά που κάνεις αναγνωρίζονται, μπορούν να σε στείλουν μέχρι το… Λίβερπουλ για χάρη του γνωστού Έλληνα Διεθνή Κώστα Τσιμίκα!

O γνωστός Ηρακλειώτης tattoo artist Μιχάλης Χριστοδούλου είχε την χαρά και την τιμή να βρεθεί προ ολίγων ημερών στο Λίβερπουλ της Αγγλίας για να κάνει τατουάζ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Όσο για το τατουάζ του Τσιμίκα, όπως μπορεί κανείς να δει και από το υλικό του Creta24, ο παίκτης επέλεξε να έχει πάνω του για πάντα τους αγαπημένους του σκύλους.

Άλλωστε, η αγάπη του για τα σκυλιά είναι γνωστή καθώς συχνά μοιράζεται στα social media στιγμές με τους σκύλους που διαθέτει.

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου είναι μαζί με τον αδερφό του Βαγγέλη, οι ιδιοκτήτες του Tattoo Studio “Puerto Ink” στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με άφθονο ταλέντο και αρκετή σκληρή δουλειά (με πολλές διακρίσεις, βραβεία, και πρώτες θέσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και συνέδρια στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη) η φήμη τους ξεπέρασε πολύ σύντομα τα “σύνορα” της Κρήτης και άνοιξαν και δεύτερο κατάστημα στο Βέλγιο στην πόλη Άντβερπ.

Πλέον προετοιμάζονται και για 3ο κατάστημα στο Ρέθυμνο Κρήτης, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Κατά κύριο λόγο, η ποιότητα της δουλειάς της ομάδας του studio, το ταλέντο, οι ικανότητες τους και η διάθεση εξυπηρέτησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι τα βασικά συστατικά του στοιχεία.

Το studio διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και για το piercing art.

Η φήμη αυτή του Μιχάλη και της ομάδας του “Puerto Ink” οδήγησε αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές αλλά και πολλούς καλλιτέχνες όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα στο να τον προτιμάνε για κάτι το οποίο θα το έχουν ενθύμιο σε όλη τους τη ζωή.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook