Ο Κρητικός Γιώργος Καλαϊτζάκης μιλά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο | Photo

ο-κρητικός-γιώργος-καλαϊτζάκης-μιλά-μ-1131186

Καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και στο δεύτερο του ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς στο Summer League – Αποχώρησε και πάλι με μικροτραυματισμό. Στο γήπεδο βρέθηκαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Λας Βέγκας και είδαν από κοντά την προσπάθεια του Γιώργου Καλαϊτζάκη, στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Τίμπεργουλβς (91-64)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έδειξε και πάλι… θετικά στοιχεία και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 πόντους (3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές), 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 17 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Όπως -όμως- και στο ντεμπούτο του, αποχώρησε λόγω μικροτραυματισμού στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Η πιο θεαματική του στιγμή ήρθε στην τρίτη περίοδο, όταν έκλεψε την μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό καρφώνοντας την μπάλα.

Μάλιστα, έχοντας πάγο στο αριστερό του γόνατο, ο Καλαϊτζάκης είχε και μια συνομιλία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως φάνηκε και στην φωτογραφία που πόσταραν οι Μπακς.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook