Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χαμό του νεογέννητου γιού του – «Κύμα υποστήριξης» από τους οπαδούς της Λίβερπουλ

ο-κριστιάνο-ρονάλντο-μετά-τον-χαμό-του-1427415

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του.

Ο σούπερσταρ της μπάλας έχει άδεια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για όσο χρειαστεί μετά το τραγικό γεγονός, αλλά φαίνεται πως ήδη επέστρεψε στην ομάδα του, καθώς ο φακός τον “συνέλαβε” στον δρόμο για το προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον. Λέγεται μάλιστα ότι έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ συγκλόνισαν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους. “Με ανείπωτη θλίψη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ο κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή λίγη ελπίδα και ευτυχία” έγραφαν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο απουσίαζε από τον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Λίβερπουλ, οι οπαδοί της Λίβερπουλ τίμησαν τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάλλοντας τον ύμνο της ομάδας τους “You’ll never walk alone” στο 7ο λεπτό του αγώνα, συμβολίζοντας το Νο 7 στη φανέλα του Πορτογάλου σουπερστάρ.

Το Μ. Σάββατο η Μάντσεστερ παίζει εναντίον της Άρσεναλ και ο Ρονάλντο αναμένεται να παίξει.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook