Ο Κουμουτσάκος πήγε στην κηδεία του τέως βασιλιά για να… απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ

ο-κουμουτσάκος-πήγε-στην-κηδεία-του-τέ-965216

Οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική απόφαση για τον τρόπο διεξαγωγής της κηδείας του τέως βασιλιά οδήγησαν τον Γιώργο Κουμουτσάκο στην απόφαση να πάει στη Μητρόπολη.

Τον λόγο για τον οποίο έδωσε το «παρών» χθες στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εξήγησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από μία ηχηρή, κατά τη γνώμη του, απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην μετριοπαθή απόφαση της κυβέρνησης για την κηδεία – γιατί ήταν μια δύσκολη απόφαση, επειδή η παράταξη έχει ανθρώπους απ’ όλο το φάσμα – οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της Αριστεράς, χτυπούσε. Θεώρησα λοιπόν ότι μια προσωπική απάντηση από έναν μετριοπαθή πολιτικό, δεν νομίζω κανείς να με θεωρεί ούτε ακροδεξιό ούτε φιλοβασιλικό, ήταν στο πλαίσιο μιας βασικής αρχής που λέει ότι πάνω στον θάνατο ενώνονται οι άνθρωποι, έκρινα σκόπιμο να παραστώ. Είχε πολιτικό χρώμα η παρουσία μου. Δεν παρέστην στην εξόδιο ακολουθία», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι πήγε στην κηδεία για ψηφοθηρικούς λόγους, ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε: «Όσοι ξέρουν την κατάσταση στον βόρειο τομέα θα γνωρίζουν ότι δεν πήγα για ψηφοθηρικούς λόγους».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook