Ο κορονοϊός «θερίζει» τους μαθητές των Χανίων με πάνω από 25 κρούσματα σε δύο μέρες – Στο νοσοκομείο 13χρονος

ο-κορονοϊός-θερίζει-τους-μαθητές-τω-1287640

Μεγάλη διασπορά κορονοϊού στα σχολεία των Χανίων φαίνεται πως φέρνει το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το οποίο τα τμήματα με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, συνεχίζουν να λειτουργούν μέχρι να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών!

Στο πλαίσιο των δωρεάν ράπιντ τεστ του ΕΟΔΥ στα Χανιά βρέθηκαν χθες Δευτέρα, 8 μαθητές θετικοί στον κορονοϊό και ειδικότερα 3 αγόρια και 5 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 15 έτη.

Πρόκειται για μαθητές που ήδη έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και υποβλήθηκαν σε τεστ στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr χθες για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, ένας 13χρονος μαθητής με κορονοϊό διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Ο μαθητής αντιμετωπίστηκε για πολλές ώρες στο ειδικά διαμορφωμένο Τμήμα Επειγόντων παιδιατρικών Περιστατικών covid του γενικού νοσοκομείου Χανίων ενώ αναμενόταν να αποφασιστεί εάν θα χρειαζόταν εισαγωγή στην κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι στην Παιδιατρική Κλινική έχει διαμορφωθεί ειδικός θάλαμος για νοσηλεία περιστατικών covid ενώ η πληρότητα της κλινικής φτάνει το 80% λόγω της έξαρσης των εποχικών ιώσεων στα παιδιά.

zarpanews.gr

One thought on “Ο κορονοϊός «θερίζει» τους μαθητές των Χανίων με πάνω από 25 κρούσματα σε δύο μέρες – Στο νοσοκομείο 13χρονος

  1. Μην εμβολιαστειτε μικροι μεγαλοι μα τα Χρισουγεννα (αν και πανε αυτα με τη συμπεριφορα σας) και οχι μονο , θα κλαιτε ….αν δε κλαιτε ηδη!!

    Η αλλη ηλι….α εμπαινε σε μαγαζι με το ποιστοποητικο της μανας της!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook