O κορονοϊός στα Χανιά έδειξε ξανά την… προτίμησή του – Πού ξεπέρασε το 30% ο δείκτης θετικότητας

o-κορονοϊός-στα-χανιά-έδειξε-ξανά-την-1359522

Η ανοδική πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στην Κρήτη είναι γεγονός τις τελευταίες μέρες. Σταθερά υψηλά παραμένουν τα κρούσματα στα Χανιά, καθώς χθες, Τετάρτη 16 Μαρτίου, εντοπίστηκαν 437 στο νομό (δείτε εδώ).

Ανησυχία προκαλούν και οι νοσηλείες στην πόλη μας που αυξάνονται καθημερινά αφού σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου, οι ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο Χανίων είναι 43 (δείτε εδώ).

Μια παρόμοια εικόνα παρατηρείται και στα σημερινά αποτελέσματα των rapid tests σε όλο το νομό με την «προτίμηση» του κορονοϊού στους νέους για ακόμα μια φορά!

Πιο αναλυτικά, στο Κέντρο Υγείας Χανίων, από τα 92 rapid tests τα 20 βρέθηκαν θετικά με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει στο 21.74% και να αφορά σε 8 άνδρες και 12 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 16 έτη.

Στο Παλιό Νοσοκομείο Χανίων παρατηρήθηκε ο μεγαλύτερος δείκτης θετικότητας στο 30.19% από 308 rapid tests με 93 θετικά και αφορούν σε 40 άνδρες και 53 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

Τέλος, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ταυρωνίτη από τα 36 rapid tests θετικά βρέθηκαν τα 10, με τον δείκτη θετικότητας στο 27.78% και να αφορά σε 3 άνδρες και 7 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook